Coaching

Als coach werk ik met de Live The Connection© methode.

Dit is een nieuwe en krachtige methode om stress te verminderen. Voor meer info over LTC©, zie deze link.

Losse sessie ‘ABC van Ontstressen’

Wil je in één sessie een snelle en krachtige methode leren om zelf je stress te verminderen?

De sessie ‘ Het ABC van Ontstressen’ duurt 1 uur, waarin je de oefening leert, tips krijgt hoe deze toe te passen en we samen de oefening een aantal keren doen. Ee hele fijne sessie als je snel je stressklachten wilt kunnen aanpakken maar (nog) geen langer coachingstraject wilt aangaan.

Coachingstraject

Je kunt ook kiezen voor een traject van enkele sessies waarbij we dieper op jouw coachings-vraag en -wensen ingaan. Hiervoor doen we eerst een intake-sessie, en in overleg enkele vervolgsessies.

Na de intake leer je het ‘ABC van Ontstressen’, een korte en doeltreffende oefening die je zelf kunt doen op momenten van stress. Daarnaast werk ik met andere zogeheten ‘verbindingsprocessen’ van de LTC© methode. Bijvoorbeeld bij stress in relaties, patronen die je wil doorbreken of ongewenste overtuigingen die je hebt over jezelf en jouw leven.

We onderzoeken waar jij op dat moment het meest behoefte aan hebt, en welke aanpak voor jou het meest geschikt is.

Wat ik belangrijk vind om te vermelden: Een coach is geen therapeut of psycholoog. Deze hebben jarenlange studie en ervaring achter de rug om mensen met psychische klachten te begeleiden. Als ik tijdens het contact met een cliënt merk dat hij/zij iets anders of meer nodig heeft dan coaching, dan geef ik dat altijd aan. Live The Connection© kan wel een mooie aanvulling zijn op een therapeutisch traject. Mocht je dit graag willen, dan kunnen we in zorgvuldig overleg met je therapeut onderzoeken of dat voor jou mogelijk is.