Over Heleen

Ik ben geboren en getogen in het mooie Zeeland. 

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt als pianodocente en pianiste, binnen mijn privé lespraktijk. Nog steeds is muziek maken en beluisteren iets waar ik enorm van geniet. Inmiddels heb ik sinds 2020 mijn eigen coachingspraktijk, gevestigd in het Molenwaterpand in Middelburg. Ook geef ik regelmatig piano(lig)concerten waarbij de nadruk vooral ligt op ontspanning. Muziek kan je meenemen naar- en openen voor de diepere ‘lagen’ in jezelf en alles wat daar gevoeld en ervaren wil worden.

Daarnaast is de natuur voor mij een grote inspiratiebron. Het liefst ben ik buiten, aan zee, in de bossen of op een andere mooie plek. Daar laad ik op en voel ik mij verbonden met de Aarde, met mijzelf, en met ‘alles dat is’.

Ik ben empathisch, open, enthousiast en hooggevoelig. Het was voor mij best een lange weg om met deze laatste eigenschap te leren omgaan. Nadat ik een aantal jaren geleden met burn-out klachten te maken kreeg ben ik, om mijzelf dieper te leren kennen en helen, begonnen met zelfonderzoek. Door middel van lichaamsgerichte psychotherapie, persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling. Inmiddels heb ik geleerd om mijn ‘voelen’ en intuïtie serieus te nemen en te gebruiken als kompas. Ook tijdens de coachings-sessies maak ik daar gebruik van.

In 2019 leerde ik de ‘Live The Connection’ methode kennen. Door hier zelf mee aan de slag te gaan kreeg ik weer meer energie en is mijn gezondheid in vrij korte tijd duidelijk verbeterd. Het was voor mij een hele belangrijke schakel in mijn genezingsproces. Zo ontstond mijn enthousiasme om als coach met deze methode te gaan werken.

In 2020 heb ik de opleiding tot ‘Live The Connection’ coach bij centrum Gea in Gent succesvol afgerond. In 2021 deed ik de opleiding tot ‘Natuurcoach’ bij de Kraaybeekerhof in Driebergen.