Over Heleen

Ik ben geboren en getogen in het mooie Zeeland. 

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt als pianodocente en pianiste, binnen mijn privé lespraktijk. Nog steeds is muziek maken en beluisteren iets waar ik enorm van geniet.

Daarnaast is de natuur voor mij een grote inspiratiebron. Het liefst ben ik buiten, aan zee, in de bossen of op een andere mooie plek. Daar laad ik op en voel ik mij verbonden met de Aarde, met mijzelf, en met ‘alles dat is’.

Ik ben empathisch, open, enthousiast en hooggevoelig. Het was voor mij best een lange weg om met deze laatste eigenschap te leren omgaan. Als kind al voelde ik van alles bij de mensen om mij heen en mijn omgeving. Wie ik zelf was en wat ik zelf voelde was echter voor mij vaak niet duidelijk. Nadat ik een aantal jaar geleden met burn-out klachten te maken kreeg ben ik, vanuit een diepe behoefte om mijzelf te helen, begonnen met zelfonderzoek. Door middel van lichaamsgerichte therapie, persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling. Inmiddels heb ik geleerd om mijn ‘voelen’ serieus te nemen en te gebruiken als kompas. Ook tijdens de coachings-sessies maak ik daar gebruik van.

Ik heb de energetische healings-opleiding gevolgd bij John Nieuwendyk in Hilversum. Daarnaast verschillende workshops op het gebied van intuïtieve ontwikkeling bij het Elohim Centre in Groningen. Ook heb ik me verdiept in het werken met klank (soundhealing) en stemwerk.

In 2019 maakte ik kennis met de Live The Connection© methode, waardoor ik binnen korte tijd ben opgeknapt van mijn burn-out klachten. Ik vind het dan ook mooi om binnen mijn praktijk met deze krachtige methode te kunnen werken. Bij Centrum Gea in Gent heb ik de opleiding tot ‘Live The Connection© Coach’ succesvol afgerond.