Ervaringen

over coaching:

Heleen legt in heldere, begrijpelijke taal uit wat stress is, waar het vandaan komt en bovenal hoe je je eigen stress effectief kan aanpakken en loslaten. Heleen, je luisterend oor, met volle aandacht, zonder oordeel, schept een veilige omgeving waarin ik mijn innerlijke stress en gekwetstheden kan verkennen, erkennen en loslaten. En ik heb genoten van de visualisatie oefeningen, heerlijk om te doen. Woorden die opkomen wanneer ik aan Heleen denk: uitnodigend, authentiek, vertrouwen, respectvol, zonder oordeel, invoelend, enthousiast, motiverend.

– K.B.

over healing:

Een heilzame ervaring: de healing die ik van Heleen mocht ontvangen was een heel bijzondere, zachte en tegelijk ook krachtige ervaring. Terwijl ik aan het genieten was van Heleen haar zachte, mooie woorden en klanken voelde ik meer beweging in mijn lichaam komen, alsof er blokkades werden opgelost waardoor er meer doorstroming mogelijk is. Heerlijk om ook na de sessie te merken dat er meer beweging komt in de spiertjes rond mijn ogen die verzwakt waren na een verlamming. Effect van de healing? Ik voel me zo blij. Bedankt Heleen voor je liefdevolle energie, zacht en krachtig tegelijk.

– anoniem

over Workshop Ontstressen:

Lieve Heleen, heel hartelijk dank voor je mooie workshop het ABC van Ontstressen. Het kwam op zo een mooi moment, daar ik juist een moeilijke boodschap had gekregen wat mijn gezondheid betreft. Het was nogal aanwezig in mijn hele systeem. Eerst was het wel wennen hoe een en ander toe te passen, maar door jouw rustige en duidelijke begeleiding merkte ik na de tweede keer al verschil. Een bijzondere ervaring en hoe simpel eigenlijk. Dank je hartelijk dat je het mogelijk maakte om het online te doen. Wel een beetje anders maar klaarblijkelijk geen belemmering. Ik wens je veel succes en hoop dat je hier veel mensen mee mag helpen.

– E.H.