Natuurcoaching

Tijdens een wandelsessie gaan we samen op pad in de natuur. Ik loop letterlijk een stukje met je mee op jouw pad. Jij kiest een thema/onderwerp waarvoor je de wandeling wilt maken en ik begeleid je daarin. De natuur is onze spiegel en laat je zien, horen en/of voelen wat voor jou belangrijk is op dat moment. 

Ook kun je een wandelsessie doen om het ‘ABC van Ontstressen’ te leren. Ik geef je achtergrond informatie over de oefening en we doen hem een aantal keren samen. Na afloop heb je een nieuwe en krachtige tool in handen om zelf in korte tijd je stress te verminderen.

Inclusief thee met iets lekkers halverwege de wandeling.

Nieuw!

Zaterdag 24 september 2022 14.00-17.00: Nazomer Medicine Walk Oranjezon

Tijdens een Medicine Walk stem je af op een dieper ‘weten’.
Het weten van jouw innerlijke wijsheid, jouw ware natuur.
In contact met de Aarde, de natuur om je heen, waar we als mens diep mee verbonden zijn.

Door in stilte in de natuur te zijn open je je voor een andere manier van ervaren. Uit je hoofd en meer in verbinding met je lichaam, zintuigen en hart.
Hierdoor word je je gewaar van wat er leeft in jou. Welke vragen, verlangens of twijfels dienen zich aan? Door hier ruimte voor te maken kun je je bewust worden van wat jij, op dit moment in je leven, nodig hebt.

Voor veel mensen is het een bewogen zomer geweest, met innerlijke en uiterlijke veranderingen, processen en transformatie.

Tijdens deze Medicine Walk is er ruimte voor jou om terug te kijken op wat de zomer jou gebracht heeft.

Wat heb je geoogst, waar was jouw oogst rijk en overvloedig? En waar zijn er verwachtingen niet uitgekomen en ben je misschien teleurgesteld? Of wellicht heb je andere (innerlijke) vragen waar je eens rustig de tijd voor wilt nemen deze middag.

We wandelen in het mooie Oranjezon, tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder. Onderweg nemen we pauzes om stil te staan bij wat er op dit moment in jou gezien en gevoeld wil worden. Ik begeleid je deze middag d.m.v. meditatie en oefeningen waarbij je in contact komt met de natuur om je heen.

Deelname: €20 incl. thee met iets lekkers
Aanmelden kan via hekatecoaching@protonmail.com of 06-25333879 

Minder weergeven