Wandelcoaching

Tijdens een wandelsessie gaan we samen op pad in de natuur. Ik loop letterlijk een stukje met je mee op jouw pad. Jij kiest een thema/onderwerp waarvoor je de wandeling wilt maken en ik begeleid je daarin. De natuur is onze spiegel en laat je zien, horen en/of voelen wat voor jou belangrijk is op dat moment. 

Ook kun je ervoor kiezen om een wandelsessie te doen om het ‘ABC van Ontstressen’ te leren. Ik geef je achtergrond informatie over de oefening en we doen hem een aantal keren samen. Na afloop heb je een nieuwe en krachtige tool in handen om zelf in korte tijd je stress te verminderen.

Inclusief thee met iets lekkers halverwege de wandeling.

NIEUW: 22 januari om 13.30: Nieuwjaars Medicine Walk

Een wandeling in de natuur om jouw intenties voor het nieuwe jaar bewust te worden en neer te zetten.

Wat zijn jouw wensen voor 2022? Waar droom je (stiekem) van? Waar heb je op dit moment behoefte aan? Hoe gaat het met je lichaam, wat heeft het nodig? Wat zou je graag anders willen in jouw leven? En wat wil je nu echt achter je laten? Tijdens deze Medicine Walk is er alle ruimte om (één van) deze vragen te onderzoeken. Of misschien heb je een andere vraag of kwestie waar je meer helderheid over zou willen creëren.

Deze middag zijn we met een klein groepje samen in de natuur. Door bewust contact te maken met jezelf en de natuur om je heen, maak je verbinding met jouw eigen innerlijke wijsheid. Ik begeleid de wandeling d.m.v. enkele korte meditaties en oefeningen die je kunnen ondersteunen hierin. We wandelen in de buurt van Goes, stuur me gerust een mail voor meer info.

Deelname: €25 incl. thee met iets lekkers + een klein geschenkje als aandenken, om jouw intentie gedurende het jaar tastbaar te houden.

Het is januari, dus het weer kan alle kanten op. Als het echt te slecht is gaat de wandeling niet door uiteraard. In alle andere gevallen is het belangrijk om je echt goed warm aan te kleden. Een deel van de middag zijn we op een plek waar we veel zullen stilstaan en dan is het fijn als je het warm genoeg hebt.

Voor aanmelden en/of meer info: hekatecoaching@protonmail.com