Natuurcoaching

Tijdens een wandelsessie gaan we samen op pad in de natuur. Ik loop letterlijk een stukje met je mee op jouw pad. Jij kiest een thema/onderwerp waarvoor je de wandeling wilt maken en ik begeleid je daarin. De natuur is onze spiegel en laat je zien, horen en/of voelen wat voor jou belangrijk is op dat moment. 

Ook kun je een wandelsessie doen om het ‘ABC van Ontstressen’ te leren. Ik geef je achtergrond informatie over de oefening en we doen hem een aantal keren samen. Na afloop heb je een nieuwe en krachtige tool in handen om zelf in korte tijd je stress te verminderen.

ZATERDAG 18 MAART 2023: LENTE MEDICINE WALK!!

Vlak voor de Lente Equinox, op zaterdag 18 maart is er weer een Medicine Walk!

In deze prachtige periode van het jaar, als de natuur weer aan het ontwaken is en uitbarst in levenskracht en groei, is het zo fijn om buiten te zijn. Te verbinden met deze groeikracht en je te verwonderen over alles wat er te zien, horen, ruiken en voelen is. Ons lichaam is zo diep verbonden met de Aarde. En we zijn vaak zo druk met van alles dat we die verbinding een beetje kwijtraken. De Medicine Walks zijn bedoeld om die connectie, met jezelf en met de natuur, weer te ervaren. Met een klein groepje wandelen we deze middag in het bos. Ik begeleid de wandeling d.m.v. meditatie, visualisatie en coaching. Een middag om thuis te komen bij jezelf en te verbinden met de schoonheid van de natuur.

Deze Lente-editie van de Medicine Walk is extra bijzonder omdat ik deze middag samen met mede-natuurliefhebber Else van Ham-Geertse geef. Zij geeft uitleg over de jaarcyclus van de seizoenen en hoe wij daar als mensen bewuster mee kunnen verbinden.

datum&tijd: 18 maart 2023 van 13.30 tot ongeveer 16.15

locatie: we starten en eindigen bij de parking bij Oranjezon, koningin Emmaweg 16A, Vrouwenpolder

bijdrage: €20 incl thee met iets lekkers onderweg

zelf meenemen: water, kleding en schoenen waarmee je comfortabel in het bos kunt lopen, opschrijfboekje en pen, alles wat je verder fijn vindt om mee te nemen.

aanmelden via: hekatecoaching@protonmail.com of 06-25333879

Minder weergeven