De sessies

Na de intake leer je het ‘ABC van ontstressen’, een korte en doeltreffende oefening die je zelf kunt doen op momenten van stress. Daarnaast werk ik met andere zogeheten ‘verbindingsprocessen’ van de Live The Connection© methode. Bijvoorbeeld bij stress in relaties, patronen die je wil doorbreken of ongewenste overtuigingen die je hebt over jezelf en jouw leven. 

We onderzoeken waar jij op dat moment het meest behoefte aan hebt, en welke aanpak voor jou het meest geschikt is. Je bepaalt zelf hoeveel vervolgsessies je wilt doen.

Wat ik belangrijk vind om te vermelden: Een coach is geen therapeut of psycholoog. Deze hebben jarenlange studie en ervaring achter de rug om mensen met psychische klachten te begeleiden. Als ik tijdens het contact met een cliënt merk dat hij/zij iets anders of meer nodig heeft dan coaching, dan geef ik dat altijd aan. Live The Connection© kan wel een mooie aanvulling zijn op een therapeutisch traject. Mocht je dit graag willen, dan kunnen we in zorgvuldig overleg met je therapeut onderzoeken of dat voor jou mogelijk is.