Live The Connection©

Nu ook online coaching!

Sessies met Live The Connection© kunnen ook prima online gegeven worden. Handig als je wat verder weg woont, (tijdelijk) niet mobiel bent of om andere redenen niet naar de praktijk kunt of wilt komen. Mail me gerust voor meer info!

Als coach werk ik met de Live The Connection© methode. Dit is een nieuwe en krachtige methode om stress te verminderen.

Live The Connection© werkt via stapsgewijze werkvormen, zogeheten ‘verbindingsprocessen’, die je tijdens de sessie met mij doet. Door deze verbindingsprocessen te doen, geef je jouw onderbewuste een impuls om je gedrag, denken en voelen te vernieuwen.

Tijdens de sessies maken we d.m.v. spiertesten contact met jouw onderbewuste. Dit onderbewuste kun je zien als een enorme database waarin al jouw ervaringen, gevoelens, overtuigingen en ‘imprints’ verzameld zijn. Het kan lastig zijn om te begrijpen wat dit onderbewuste nu precies is en hoe het ons dagelijks leven aanstuurt en beïnvloedt. Je kunt wel degelijk in contact zijn met dit deel van jou en er kan een uitwisseling plaatsvinden tussen jouw bewuste en onbewuste ‘ik’. Je kunt er mee communiceren en het als het ware her-programmeren. Met Live The Connection© kun je ervaren hoe dit werkt. Ons bewuste denken en handelen is slechts het topje van de ijsberg van wie zij zijn als mens. Met LTC© leren we om ons onderbewuste direct aan te spreken, waardoor stress makkelijk en snel kan verminderen.

We kiezen een verbindingsproces dat past bij jouw hulpvraag; we onderzoeken samen waar jij op dat moment het meest behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan het opsporen en aanpassen van een overtuiging die jou niet meer dient. Of een relatie die niet lekker loopt, deze kunnen we onder de loep nemen en ontstressen.

De impuls om iets te willen veranderen in jouw leven komt vanuit jou en ik ondersteun je daarbij met de verbindingsprocessen.

Stress

De Live The Connection© methode is een nieuwe en krachtige methode om stress te verminderen. Lees verder..

Hooggevoelig

Wij westerse mensen staan dagelijks bloot aan enorme hoeveelheden prikkels en stress. Zeker als je (hoog)gevoelig bent, kan dat een hele opgave zijn. Lees verder..

Kinderen

Live The Connection© is ook zeer geschikt voor kinderen. Zij hebben vaak nog een open verbinding met hun voelen en onderbewuste. Lees verder..


Voor vragen en het maken van een afspraak