Live The Connection©

Nu ook online coaching!

Als coach werk ik met de Live The Connection© methode. Dit is een nieuwe en krachtige methode om stress te verminderen. Tijdens de sessies maken we d.m.v. spiertesten contact met jouw onderbewuste. Vaak willen we onze problemen oplossen vanuit ons bewuste denken, of vanuit wilskracht. Met Live The Connection© kun je ervaren dat er veel meer mogelijk is dan dat. Ons bewuste denken en handelen is slechts het topje van de ijsberg van wie zij zijn als mens. Ons onderbewuste stuurt ongeveer 95% van ons doen en laten aan, en zo’n 5% van wat we dag-in dag-uit doen, gebeurt vanuit ons bewuste denken. Met LTC© leren we om ons onderbewuste direct aan te spreken, waardoor stress makkelijk en snel kan verminderen.

Stress

De Live The Connection© methode is een nieuwe en krachtige methode om stress te verminderen. Lees verder..

Hooggevoelig

Wij westerse mensen staan dagelijks bloot aan enorme hoeveelheden prikkels en stress. Zeker als je (hoog)gevoelig bent, kan dat een hele opgave zijn. Lees verder..

Kinderen

Live The Connection© is ook zeer geschikt voor kinderen. Zij hebben vaak nog een open verbinding met hun voelen en onderbewuste. Lees verder..


Voor vragen en het maken van een afspraak