Live The Connection©

Nu ook online coaching!

Mocht je het prettiger vinden om niet naar de praktijk te komen voor een sessie dan kan de coaching nu ook online via Zoom.

Als coach werk ik met de Live The Connection© methode. Dit is een nieuwe en krachtige methode om stress te verminderen.

Bij Live The Connection© werken we met zogeheten ‘verbindingsprocessen’. Dit zijn stapsgewijze protocollen die we samen tijdens de sessie uitvoeren. Door deze verbindingsprocessen te doen, geef je jouw onderbewuste een impuls om je gedrag, denken en voelen te veranderen.

We kiezen een verbindingsproces dat past bij jouw hulpvraag, dus waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan het opsporen en aanpassen van een overtuiging die jou niet meer dient. Of een relatie die niet lekker loopt, deze kunnen we onder de loep nemen en ontstressen.

Er is ontzettend veel mogelijk, het gaat erom dat jij klaar bent om een stap te zetten naar een fijner en vrijer leven. De impuls om te veranderen komt vanuit jou en ik ondersteun je daarbij met de verbindingsprocessen.

Tijdens de sessies maken we d.m.v. spiertesten contact met jouw onderbewuste. Vaak willen we onze problemen oplossen vanuit ons bewuste denken, of vanuit wilskracht. Met Live The Connection© kun je ervaren dat er veel meer mogelijk is dan dat. Ons bewuste denken en handelen is slechts het topje van de ijsberg van wie zij zijn als mens. Met LTC© leren we om ons onderbewuste direct aan te spreken, waardoor stress makkelijk en snel kan verminderen.

Stress

De Live The Connection© methode is een nieuwe en krachtige methode om stress te verminderen. Lees verder..

Hooggevoelig

Wij westerse mensen staan dagelijks bloot aan enorme hoeveelheden prikkels en stress. Zeker als je (hoog)gevoelig bent, kan dat een hele opgave zijn. Lees verder..

Kinderen

Live The Connection© is ook zeer geschikt voor kinderen. Zij hebben vaak nog een open verbinding met hun voelen en onderbewuste. Lees verder..


Voor vragen en het maken van een afspraak